Oblačno
  • 14 °C
  • Oblačno
Reported on:
11. December 2017 - 23:30

080 28 82

Pravno obvestilo

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala www.energetika-lj.si. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu www.energetika-lj.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe Energetika Ljubljana, d.o.o., v nadaljevanju Energetika Ljubljana.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.energetika-lj.si so informativne narave. Energetika Ljubljana se bo trudila za najboljše možno delovanje www.energetika-lj.si, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo www.energetika-lj.si. Vsi uporabniki uporabljajo www.energetika-lj.si na lastno odgovornost. Niti Energetika Ljubljana niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi www.energetika-lj.si ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na www.energetika-lj.si ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Energetika Ljubljana tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Energetika Ljubljana ne more biti odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe www.energetika-lj.si.

Energetika Ljubljana se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Energetika Ljubljana lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.energetika-lj.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.energetika-lj.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Energetika Ljubljana ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z www.energetika-lj.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost Energetike Ljubljana za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko Energetika Ljubljana kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

1 |
+ -
Prikaži več Prikaži manj